Wegen & pleinen

Straten en pleinen zijn er voor iedereen. Ze vragen dus eens te meer om een duurzaam eindresultaat. Het ideale straatbeeld vraagt om een dosis creativiteit: de juiste compositie van kleuren, texturen en formaten.

Bij Stoneline begeleiden we je graag vanaf de cruciale voorbereidingsfase, met behulp van voorbeelden en stalen. In onze volgebouwde samenleving is sfeer soms een uitdaging. Het is ook voor verharding een bepalende factor, naast de vanzelfsprekende praktische en veiligheidseisen.

Bij Stoneline houden we met al deze factoren rekening. Vanuit onze jaren ervaring bieden we betrouwbaar advies over kleuren, afmetingen, textuur en functionaliteit. Op basis van jouw input produceren we de gewenste en gepaste klinkers, tegels en elementen met de perfecte maatvoering, stroefheid, sterkte, slijtvastheid en weerbestendigheid voor jouw project.

Bij Stoneline kan je terecht voor…

Eindproducten
Op maat

Ons gamma aan diverse materialen vindt zijn toepassing in verschillende producten. Afhankelijk van het gekozen materiaal kunnen we tegels, kasseien, boordstenen, trapblokken, palissades, zwembadboorden, trap- en tegeltreden, muurkappen, plinten en gevelbekleding aanleveren, standaard of op maat gemaakt. Zo zijn ook deur- en raamomlijstingen, dorpels, tafels, ligbaden, douches of andere massieve uitvoeringen mogelijk.

In onze Design Space kan je onze materialen en kleuren komen bekijken. Wij begeleiden je graag bij het maken van een passende keuze voor jouw project.

Bestratingsmaterialen

Bij Stoneline vind je beslist geschikte bestratingsmaterialen, tegels of stenen voor jouw project. Valt de keuze op natuursteen, betonklinkers of misschien keramische tegels? In ons ruim aanbod vind je zeker wat je zoekt en de mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos. Zo hoef je niet gewoon voor een functionele oplossing te gaan, maar is het mogelijk om creatief uit de hoek te komen.

Ons straatbeeld en de daaraan gekoppelde sfeer drukt immers een flinke stempel op de omgeving. Een succesvol project slaagt erin om welbehagen op te wekken met kwalitatief en functioneel materiaal. Wij weten hoe dit kan en helpen je graag!

Straatmeubilair op maat

Straatmeubilair is van groot belang in ons straatbeeld. Het valt niet altijd even hard op, maar heeft vaak diverse functies die de orde en veiligheid handhaven. Natuurlijk is het bij voorkeur ook esthetisch en brengt het wat extra sfeer in een omgeving. Een afscheiding van een voetgangerszone is een voorbeeld van zo’n functioneel gegeven dat een openbare ruimte ook veel mooier kan maken, bv. door met plantenbakken te werken uit natuursteen of beton.

Een vuilniscontainer uit hetzelfde materiaal als de tegels, kan voor een harmonieus plaatje zorgen en zal mensen aanmoedigen om er gebruik van te maken. Stoneline is een kei in het voorstellen van unieke oplossingen op maat.

Trappen in natuursteen

Niets schreeuwt zo hard ‘welkom’ als een elegante trap in natuursteen. Natuurstenen treden geven meteen het gevoel dat ze je leiden naar een plaats die de moeite waard is. Er zijn zoveel verschillende soorten natuursteen dat er altijd wel een type is dat perfect in de omgeving past.

Het werkt zowel in een strakke, moderne en ordelijke omgeving als op een locatie die wat meer kunstzinnigheid ademt. Bij Stoneline staan we je graag bij om een keuze te maken waar men nog heel lang van kan genieten. Met vakmanschap en precisie creëren we voor jouw omgeving de perfecte trap, zowel esthetisch als praktisch.

Waterbeheer

Door de toenemende oppervlakteverharding en onaangepaste afvoermogelijkheden geraakt het regenwater niet altijd waar het moet zijn: in de grond. De juiste stenen en slimme systemen kunnen ervoor zorgen dat het water langs de juiste weg in de grond infiltreert. Elke gemeente heef zo haar eigen regels.

Stoneline houdt rekening met de Nationale en Gewestelijke wetgeving, maar lokaal is het de gemeente die bepaalt wat je mag doen met verhardingen. Onze waterdoorlatende en waterpasserende stenen zijn een deel van de oplossing. Een correct gedimensioneerde infiltratiekist maakt het geheel compleet.

Andere

Bij Stoneline zijn we steengoed in het uitwerken van oplossingen op maat. Ook voor toepassingen die je niet terugvindt in onze brochures ‘Granite’ en ‘Sandstone’ kan je bij ons terecht. We houden van een uitdaging en we denken graag creatief mee met een project om een uniek voorstel te kunnen doen. Daarbij houden we rekening met het budget, de visie, de omgeving en de functionele en visuele aspecten van het project.

Of het nu is voor een privéproject of voor de openbare markt, wij kunnen je professioneel ondersteunen in alle fasen. Wij zijn thuis in alle facetten van je inrichting en weten hoe we een mooi, comfortabel en duurzaam resultaat kunnen creëren.

Contacteer een expert voor producten op maat

Stoneline,
uw partner in Natuursteen,
beton en keramiek

Lange levensduur icon

Ruime keuze aan materialen

Stoneline is een veelzijdige onderneming met ruime keuze aan materialen. We staan dan ook bekend om ons uitgebreid en divers aanbod aan klinkers, tegels en andere bestratingsoplossingen in allerlei formaten, kleuren, grondstoffen, groottes en afwerkingen. De veelzijdigheid in ons aanbod is een van onze grootste troeven en stelt ons in staat om een voorstel op maat te doen voor elk project. Om kennis te maken met onze diverse materialen nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan onze Design Space of onze brochures te downloaden.

Slijt- en kleurvast icon

Meerdere eindafwerkingen

Vooral voor natuursteen kunnen we diverse afwerkingen voorstellen die het uitzicht en vaak ook de structuur aanzienlijk zullen beïnvloeden. Zo kunnen we aan de hand van polijsten of verzoeten het materiaal gladder maken. Met vlammen kunnen we natuursteen antislip maken. Vlammen en borstelen, stralen met waterjet of zandstralen maakt ook enigszins antislip. Kogelstralen is een goed alternatief dat de kleur behoudt. Fine picked is een techniek die een sinaasappelhuiduiterlijk geeft aan natuursteen. En er zijn nog talloze technieken mogelijk. Vraag ons gerust om meer info of advies.

Voor elk budget

Bij elk project houden we rekening met het budget van de opdrachtgever. Ons ruim aanbod maakt dit alleen maar gemakkelijker. Er zijn immers diverse materialen met gelijkaardige praktische en esthetische pluspunten in verschillende prijscategorieën. Doordat we ons assortiment door en door kennen, kunnen we op basis van het vooropgestelde budget gepast advies geven op maat van de klant. Daarnaast kunnen we zelfs nog creatief uit de hoek komen. Een praktische en esthetische oplossing zoeken binnen een opgegeven prijsmarge, is voor ons een fijne uitdaging.

Op zoek naar technische informatie over een product? Specifieke downloads nodig?

INSPIRATIE

SERVICES

Maatwerk

Calculatie

Slijt- en kleurvast icon

Transport

Begeleiding

Services

Elk project vraagt om een unieke aanpak. Bij Stoneline zijn we ons daarvan bewust. Achter alle maatwerk zit een doordacht concept dat perfect communiceert met de locatie. Wij zetten onze productkennis en ervaring in voor het creëren van een apart, origineel afgewerkt product. Vanuit die drive gaan we projecten van A tot Z begeleiden. Door gebruik te maken van ons nationaal en internationaal netwerk kunnen wij een zorgvuldige calculatie maken van onder andere prijzen en leveringstijdstippen.

We beschikken over onze eigen transportservice, aangevuld met talloze logistieke partners en transporteurs. Zo komen onze producten, perfect verpakt, zowel nationaal als internationaal tijdig op de juiste bestemming. Onze multidisciplinaire service zorgt ervoor dat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan, tenzij zeer aangename.

KNOWLEDGE BASE

Meer weten? Stel je vraag

Doorblader onze brochures voor inspiratie

Onze Engelstalige brochures ‘Granite’ en ‘Sandstone’ zitten boordevol inspiratie en nuttige informatie. Laat je leiden door de verschillende producten in diverse materialen, vormen, kleuren en soorten bij het realiseren van je volgende project.

YouTube
Pinterest
LinkedIn