Services

De ingrediënten van Stoneline’ steengoede service: kwalitatief maatwerk, degelijke calculatie, sterke begeleiding en eigen transport.

MAATWERK

Maatwerk is meer dan een product maken volgens de wensen en specificaties van de klant. Er zijn immers een heleboel factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Wanneer er voldoende volume moet kunnen geproduceerd worden, wordt het eerder seriewerk op maat in plaats van ‘écht maatwerk’.

Bij Stoneline verstaan wij onder maatwerk een uniek afgewerkt product waarbij een rechtstreekse koppeling bestaat met een locatie. Achter het beste maatwerk schuilt altijd een concept. Om een sterk concept uit te werken is veel voorbereiding nodig. Het vraagt om heel wat productkennis en informatie over de mogelijkheden. En net daarbij kan het ervaren team van Stoneline je van dienst zijn.

Zo weten wij dat natuursteen en beton zich het best lenen tot maatwerk. We houden er rekening mee dat beton om een gepaste bekisting of mal vraagt en natuursteen om de juiste machinerie en mensen. Wij brengen het juiste product op de juiste manier op de juiste plaats.

CALCULATIE

Stoneline staat bekend om zijn groot aanbod aan materialen. Op dit vlak zijn we een van de koplopers omdat we een ruim internationaal en intercontinentaal netwerk onderhouden. Voor beton kunnen we aan alle kleuren geraken en voor natuursteen aan meer dan 50 soorten en kleuren. Toch weten we door onze ervaring dat vaak de prijs primeert. Schoonheid of duurzaamheid komen meestal pas op de tweede plaats. De eerste vraag die we meestal krijgen is: “Wat kost mijn project?” En dat is nooit een gemakkelijke vraag om te beantwoorden.

Vanuit onze expertise kunnen we wel een eerlijke en accurate calculatie doen, waarbij we rekening houden met alle factoren. Zo hangt de prijs van natuursteen niet af van de kwaliteit maar wel van de rendabiliteit van de groeve, de hardheid van het materiaal en het land van oorsprong. Bij beton is het dan weer de mal die de prijs bepaalt, eerder dan het materiaal zelf. Bepaalde kleuren kunnen ook een meerkost met zich meebrengen.

Onze berekeningen bekijken een project vanuit al zijn perspectieven. Ze verzoenen de verwachtingen of beperkingen qua budget met de mogelijkheden van de materialen. Ons netwerk staat ons toe om een degelijke calculatie te bezorgen zodat je voor je project een duidelijke en eerlijke prijs betaalt.

TRANSPORT

Bij Stoneline beschikken we over ons eigen transport. Dit bestaat uit 2 trekker-opleggers. Daarnaast werken we samen met heel wat partners in logistieke oplossingen en transport. Samen zorgen we ervoor dat onze producten zowel nationaal als internationaal op de juiste plaats terecht komen. En we trachten dit ook tijdig te doen, of het nu gaat om één pallet, een volle vracht of tientallen containers.

We houden ons netwerk draaiende door het te voeden. Bovendien beïnvloedt de verpakkingswijze het transport enorm. Door onze grondige productkennis kunnen we steeds de juiste verpakkingen voorzien voor een optimale levering tegen een eerlijke en gunstige prijs.

BEGELEIDING

Stoneline heeft al talloze projecten succesvol begeleid van de voorbereidingsfase tot de afwerking. Projecten kunnen immers allerlei vormen aannemen en daardoor voor onverwachte wendingen zorgen. Gaat het om een natuurstenen wandelpad in een groene zone, banken of drainagesystemen uit natuursteen of betonnen tegels, of hele gebouwen opgetrokken uit massieve betonblokken? Een goede begeleiding verhoogt de kans op een naadloos traject aanzienlijk.

Wij kunnen de nodige informatie en kennis delen die onontbeerlijk zijn bij een perfecte realisatie. Wat zijn de productie- en levertermijnen? Welke kleuren zijn beschikbaar en passend voor een specifieke toepassing? Zijn de gevraagde volumes haalbaar? Met behulp van ons sterk professioneel netwerk kunnen we op al uw vragen een duidelijk antwoord geven. Stoneline handelt niet in valse beloftes en vage, wollige uitspraken. We houden altijd rekening met het technische en praktisch haalbare.

Doorblader onze brochures voor inspiratie

Onze Engelstalige brochures ‘Granite’ en ‘Sandstone’ zitten boordevol inspiratie en nuttige informatie. Laat je leiden door de verschillende producten in diverse materialen, vormen, kleuren en soorten bij het realiseren van je volgende project.

YouTube
Pinterest
LinkedIn