Dark Cloud Graniet Trap – Ukkel

Met dit project stonden we bij Marshalls voor de uitdaging om oplossingen aan te reiken voor het vernieuwen van een woning gebouwd in 1978. Ook de omgevingsaanleg dateerde uit die tijd. De oprit, voortuin en de toegang naar de achtertuin van deze prachtige woning in Ukkel waren duidelijk aan vervanging toe.

De voordeur was bereikbaar via een oude, verweerde betonnen trap. Deze vertoonde al sporen van afbrokkeling en groenaanslag. De zoektocht naar een waardige vervanger duurde niet lang en de keuze viel al snel op een trap in graniet, nl. onze Dark Cloud. Tenslotte is graniet een van de hardste en meest duurzame natuurlijke gesteenten die er bestaan.

Graniet: sterk en hedendaags

De gelijkmatige structuur van graniet en zijn gespikkeld uiterlijk geven de steen een heel hedendaagse look. Bovendien wordt de steen door gebruik met de jaren enkel mooier. Niet alleen de traptredes maar ook de muurkappen in dit project zijn vervaardigd uit Dark Cloud.

Dit was een logische keuze aangezien dit materiaal uitermate geschikt is voor allerhande buitentoepassingen dankzij zijn excellente technische kwaliteiten. De klanten waren dan ook in de wolken met het resultaat.

ANDERE INSPIRATIES

Interesse in dit materiaal?
Contacteer een expert voor meer informatie

YouTube
Pinterest
LinkedIn