HET PERFECTE PROJECT CREËER JE MET STONELINE

Het is ons doel om samen met jou het perfecte project waar te maken voor een langdurig resultaat waar men nog lang van kan genieten. Dit doen we met een ruim assortiment aan verschillende materialen, grondige productkennis, professioneel advies en gerichte begeleiding. We werken met passie en altijd met onze blik op de toekomst. Zo zetten we actief in op innovatie en duurzaamheid. Op die manier kunnen we ons steentje bijdragen aan unieke en persoonlijke projecten en toch onze ambitie bewaren om ook het totaalbeeld niet uit het oog te verliezen. Stoneline staat immers evenzeer voor kwaliteit als voor duurzaamheid.

Kwaliteit

Continu ontwikkelen we nieuwe en betere producten, met de beste grondstoffen en materialen. Op onze site in Rumst (België) produceren we innovatieve bestratingsproducten. Naast België zijn we ook actief in Nederland en Frankrijk met onze wereldwijde natuurstenen, keramische tegels en betonproducten van excellente kwaliteit.

Duurzaamheid

Tegelijk dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo worden alle bedrijfsbeslissingen, maar ook innovaties getoetst aan de 17 sustainable development goals van de verenigde naties. Daarnaast trachten we een voortrekkersrol te nemen in initiatieven die helpen onze supply chain te verbeteren zoals het TruStone natuursteen initiatief, maar ook lokaal onze ecologische afdruk te beperken.

Hoe het allemaal begon

In 2011 werd Stoneline in België opgericht. Op onze site in Rumst (België) produceren we innovatieve bestratingsproducten. Naast België zijn we ook actief in Nederland en Frankrijk met onze wereldwijde natuurstenen, keramische tegels en betonproducten van excellente kwaliteit.

YouTube
Pinterest
LinkedIn