Openbare diensten

Het bestellen van Openbare Werken vraagt om de nodige dosis zorgvuldigheid, vakkennis en professionaliteit. Bij Stoneline streven we samen met jou naar een correcte prijs-kwaliteitverhouding waarin duurzaamheid centraal staat.

Het gaat immers om investeringen met belastinggeld. Bij natuursteen hangt die prijs samen met de rendabiliteit van en de selectie in de groeve.

De prijs van beton is dan weer afhankelijk van de wensen van de klant, bv. qua kleur of vorm. Stoneline is de perfecte partner voor openbare diensten. Wij hechten namelijk veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zetten die waarden in de praktijk door milieubewust te produceren, circulair te bouwen en materialen te hergebruiken.

Stoneline,
uw partner in Natuursteen, beton en keramiek

Duurzame kwaliteit

Bij Stoneline staan we bij elke bedrijfsbeslissing stil bij de impact ervan op het milieu en onze samenleving. Vanuit dit doel is het ethisch keurmerk Fairstone® ontstaan voor natuursteen. De natuursteenproducten met dit label worden ontgonnen en geproduceerd volgens duidelijk afgelijnde ethische waarden waar we ons graag voor inzetten. Vanuit een gelijkaardig streefdoel naar kwaliteit in combinatie met verantwoorde productie en inkoop, ontstond in 2019 ook het initiatief TruStone.

Oog voor esthetiek

Door ons uitgebreid assortiment alsook onze diepgaande productkennis, ervaring en gedrevenheid, zijn we de ideale partner om esthetisch advies te geven. Dit advies is tegelijkertijd gericht en tijdloos. Het houdt rekening met alle facetten van jouw unieke project maar wil eveneens een resultaat nastreven waar je nog jarenlang van kan genieten. Bij Stoneline krijg je waarde voor je investering!

Volgens jouw budget

Omdat we bij Stoneline bekend staan om ons ruime assortiment aan diverse producten en oplossingen, vinden we altijd wel iets dat past binnen je vooropgestelde budget. Onze uitgebreide productkennis stelt ons in staat om passend advies te geven voor elk uniek project en daarbij rekening te houden met de praktische noden, jouw visie én de prijzen.

Contacteer een expert voor meer informatie

Natuursteen

Er zijn maar liefst 65 naamclassificaties van natuursteen. De meeste populaire benamingen zijn veralgemeningen die foutief worden gebruikt, zoals marmer, blauwe steen, leisteen en graniet. Gemakkelijkheidshalve onderscheiden we 7 types natuursteen: graniet, basalt, blauwe- en witsteen, kalksteen, marmer, zandsteen en leisteen. Stoneline beschikt over wel 38 verschillende soorten natuursteen, elk met hun eigen karakteristieken, beschikbaarheid en prijs. Vandaar dat ook niet elk product voorhanden is in elke natuursteensoort.

Toch zijn er nog steeds talloze mogelijkheden per product: tegels, kasseien, boordstenen, trapblokken of -treden, tegentreden, palissades, zwembadboorden, muurkappen, plinten, gevelbekleding, enzovoort. Op aanvraag zijn er bovendien nog talloze alternatieve uitvoeringen mogelijk, zoals een bad- of douchekuip, deur- en raamomlijstingen, dorpels of tafels. Natuursteen wordt getypeerd door zijn oneindige variatie in afwerkingen en is daardoor ontzettend populair.

Toepassingen

Wegen & pleinen

De juiste sfeer en uitstraling voor een tijdloos straatbeeld.

Wonen & leven

Een geschikte materiaalcombinatie voor dat perfecte thuisgevoel.

Op zoek naar technische informatie over een product?
Specifieke downloads nodig?

INSPIRATIE

Doorblader onze brochures voor inspiratie

Onze Engelstalige brochures ‘Granite’ en ‘Sandstone’ zitten boordevol inspiratie en nuttige informatie. Laat je leiden door de verschillende producten in diverse materialen, vormen, kleuren en soorten bij het realiseren van je volgende project.

YouTube
Pinterest
LinkedIn