Marshalls NV wordt Stoneline

Als Belgische vestiging van een Engels beursgenoteerd bedrijf kon Marshalls NV de voorbije decennia al een stevige reputatie opbouwen als producent en distributeur van hoogwaardige bestrating- en tegelproducten. Onder de vleugels van de Marshalls Group bouwden we een mooi klantenbestand op, en daar zijn we het Britse moederhuis uiteraard dankbaar voor.

Stoneline, een 100% Belgisch bedrijf.

Maar door de jaren heen merkten we tegelijk ook veranderende behoeften in onze markt en bij onze klanten. Behoeften, waar we als Belgische tak nog beter op wilden inspelen.

Het is dan ook met trots en gezonde spanning dat we aankondigen voortaan een zelfstandige koers te zullen varen. Hiervoor werden alle aandelen verkocht aan Stonemountain, een Belgische investeerder.

Door deze verkoop neemt het huidige management de volledige controle over het bedrijf opnieuw over en zullen we verder handelen onder de naam Stoneline, een 100% Belgisch bedrijf.

Dezelfde kwaliteit & service

We kozen voor deze zelfstandige koers omdat we ervan overtuigd zijn dat deze verandering ons zal helpen om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om onze positie in de markt te versterken. Stoneline zal zich richten op de productie en distributie van hoogwaardige bestrating en tegelproducten.

In een volgende fase zullen onze bestaande productielijnen een significante make-over krijgen, om zo te kunnen inspelen op de veranderende behoeften van de markt en onze klanten.

Wat verandert er nu voor u als (potentiële) klant?

Wel, zo goed als niets. Wij kunnen u verzekeren dat aan het huidige assortiment, onze huidige dienstverlening alsook onze huidige organisatie niets zal veranderen. Behalve onze naamsverandering zal er in onze samenwerking zo goed als niets wijzigen.

Wel zijn we er van overtuigd dat deze stap ons zal toestaan om op middellange termijn nog beter aan uw specifieke vragen en behoeften te kunnen voldoen. Wij hopen uiteraard dat u ons zal vergezellen in deze nieuwe fase van ons bedrijf.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Natuursteen als anti-graffiti remedie

Wanneer er graffiti wordt aangebracht op een met coating behandeld oppervlak, zit deze eigenlijk slechts op de coating en niet op het materiaal dat door die laag wordt beschermd.

LEES MEER

Steenwol als waterreservoir

Als men over natuursteen spreekt, denkt men direct aan vloertegels, gevelbekleding en keukenbladen. Natuurlijk heeft natuursteen ook nog andere toepassingen.

LEES MEER

YouTube
Pinterest
LinkedIn